Начало Сервиз За нас За контакти Магазин Поръчай SEO
logo
web
Добре дошли във формата за заявка на нови проекти!
Моля попълнете формуляра по-долу и ни го изпратете а ние ще изготвим за вас,
индивидуална оферта и ще ви потърсим.

Информация за поръчка и изработка на сайт!

1. Преди да започнем изработката на сайт, Вие избирате пакет от обявените в сайта, съответно темплейт, брой бутони, домейн (име за сайта) и предоставяте материалите за сайта (текст и снимки). 

1.1. Фирмата НЕ пише текстове и Вие отговаряте изцяло за съдържанието на сайта си с предоставените материали за правописни грешки и "copywriting”. 

1.2. При закупен хостинг или ако желаниете да ползвате друга фирма за хостинг, цената за изработка на сайта е +20%. 

2. Вие заплащате 50% авансово преди започване на работа и 50% след като сайта е завършен. 

2.1. При отказ от поръчката от ваша страна – аванса не се възстановява

2.2. При НЕ подадени материали за сайта, както и липсата на кореспонденция две седмици след поръчката и авансовото му плащане, поръчката се счита за изпълнена и клиента дължи цялата сума за изработката му

2.3. Сайта става собственост на клиента след окончателното му заплащане. 

2.4. Вие получавате инструкции и достъп до администраторският панел, след като сайта е окончателно платен, с цел ограничаването на достъпа по време на работата по него. 

2.5. Клиента дължи плащане до 5 дни след възникването на основание за такова и след като е уведомен.

2.6. За всяко плащане се издава касова бележка и/или фактура. 

3. Вие имате право да следите процеса на работа по сайта през цялото време. Можете да задавате въпроси свързани с изработката му, както и да получавате актуална информация. 

4. Фирмата не осигурява безплатна техническа поддръжка на изработените сайтове след предаването им, освен ако не е включена в цената на пакета или не е доплатено за такава. 

5. Фирмата не отговаря за щети, нанесени върху сайта вследствие на неправилното му администриране или даване на достъп на 3-ти лица. 

6. Материали за бъдещият сайт се подават и приемат до 5 дни след подаване на поръчката за сайта

7. Плащането на хостинг, не означава плащане – поддръжка и корекции на сайт, а качването и поддържането на сайта/вете в интернет пространството и видимостта им в интернет. Сумите за хостинг се заплащат отделно от останалите дължими.

8. При нужда от възстановяване на сайт /по една или друга причина/ от архив е възможно само, ако клиента е съобщил за това в рамките на 10-15 дни от изчезването му от интернет пространството. Услугата е възможна, ако е спазен срока! Важи само за ползващите нашите услуги за поддръжка и хостинг! Заплаша се индивидуално, в зависимост от степента на възстановяване!

9. Офисът работи всеки работен ден от 10:00-19:00 часа, освен ако не е поставено друго съобщение в сайта. Не е необходимо да уговаряте среща, в офиса винаги има няколко човека на ваше разположение.

10. За пакетите до 25 страници и с неограничен брой въвеждаме информация в рамките на 10 уърдовски страници и 20 снимки, след което клиента въвежда сам останалите посредством административен панел за управление на съдържанието, освен ако не е договорено друго.

Всичко останало извън тези правила се описва в допълнително споразумение подписано от двете страни и важи с пълна сила към тези правила!

С уважение: CSS™

Свали Design Проекти Поддръжка Абонамент Форум

user Вашето персонално меню:   clock 19:21:19ч. | date 08.08.2022г. | ip 44.200.171.74 | google Unknown! | windows Windows
stat Уникални посещения: Днес 8 | Вчера 12 | Общо 83306 за 2934 дни | Средно дневно 29 | Рекорд 125 на 11.01.2021 (23:33)
Страницата зареди за 0 сек. :: ©2013 - 2022г. - CSS - Всички права запазени® :: Препоръчваме Ви:
Gzip: Enabled :: Сайтът е защитен срещу копиране съгластно Закона за авторските права!

message

home

facebook

bgtop

Поръчай сайт