Начало Сервиз За нас За контакти Магазин Поръчай SEO
logo

Абонаментна поддръжка на компютри и софтуер

Предлагаме абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника на територията на гр. Русе.

Съвременния бизнес има необходимост от безупречно работеща компютърна техника. Неизправността и може да доведе до пропускане на ползи и неудобства в работата. За това всяка компютърна система и мрежа има нужда от професионална поддръжка, от човек, който да се грижи за цялата информационна структура – инсталира и внедрява софтуер, следи за правилното функциониране на хардуера и отстранява текущите проблеми. Ние ще ви предложим не един, а екип от специалисти, който да се грижи за вашия офис и всичко това при максимално бърза реакция. А огромният ни опит придобит от обслужването на множество компютри и мрежи ще ви гарантира бързото и ефективно решаване на проблемите, с което ще възстановим нормалната работна среда във вашия офис.

Всички посещения са без ограничение във времето на престоя в рамките на работният ден.

Цени за абонаментна поддържка:

(всички посочени цени са с включен ДДС)

Гаранционно и извънгаранционно обслужване

Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на компютърна и офис техника при ваше посещение на място в офиса на фирмата.

Цени за гаранционно и извънгаранционно обслужване:

(всички посочени цени са с включен ДДС)

Гаранционни условия:

ВНИМАНИЕ!!!
Включването в електрическата мрежа става само посредством изправен и занулен контакт Шуко.
Напрежението на електрическата мрежа трябва да бъде 220V с честота 50Hz.
TV-OUT интерфейси не се обслужват гаранционно.
Повреди дължащи се на неправилно съхранение и експлоатация, механични повреди, причинени от удар или приложено усилие, неспазване на указанията от ръководството на производителя и стихиини бествия се отстраняват за сметка на клиента.
Гаранционния срок е в месеци считано от датата на получаване.
Гаранционната карта е валидна само при наличието на подпис и печат.
Гаранционният срок за батериите на преносимите компютри е 6 (шест) месеца.
Гаранционната карта се запазва от купувача до изтичане на гаранционния срок. В противен случай всички разходи по ремонта са за сметка на клиента.
Срокът за отстраняване на възникнали повреди е 30 работни дни. В случай, че повредата не може да бъде отстранена в този срок, дефектните възли или компоненти се заменят с аналогични или по-добри.
Установяването на компонентите, чийто серийни номера не съвпадат с отбелязаните в гаранционната карта, води до снемане на гаранцията.
Всеки опит за отстраняване на повреда от не оторизирани от фирмата лица води до снемане на гаранцията.
След подписване на настоящия протокол, рекламация за не окомплектована стока не се приема.

ЗАБЕЛЕЖКА: Гаранцията отпада при повредeни или отлепени гаранционни лепенки. Гаранцията не се отнася до повреди от софтуерен характер, вируси или използване на неофициален (пиратски) софтуер. Посочените проблеми се отстраняват срещу заплащане.
Фирмата не носи отговорност за загубена информация от хард диска, препоръчва се редовно архивиране на работната информация.

Свали Design Проекти Поддръжка Абонамент Форум

user Вашето персонално меню:   clock 20:10:08ч. | date 08.08.2022г. | ip 44.200.171.74 | google Unknown! | windows Windows
stat Уникални посещения: Днес 8 | Вчера 12 | Общо 83306 за 2934 дни | Средно дневно 29 | Рекорд 125 на 11.01.2021 (23:33)
Страницата зареди за 0 сек. :: ©2013 - 2022г. - CSS - Всички права запазени® :: Препоръчваме Ви:
Gzip: Enabled :: Сайтът е защитен срещу копиране съгластно Закона за авторските права!

message

home

facebook

bgtop

Поръчай сайт