Начало Сервиз За нас За контакти Магазин Поръчай SEO
logo

Защо сред стотиците работещи на този пазар компании, вие трябва да изберете именно нас? 

За това има няколко естествени причини:

Професионализъм и богат опит на колектива на фирмата
 
SEO оптимизация на сайта – трудоемък процес и този, който се заема с това трябва да отчита много нюанси. Алгоритмите на работа на търсачките е достатъчно сложен и периодично претърпява сериозни изменения. Често работатa се провежда по няколко ключови думи и едновременно в няколко направления – покупка на линкове, разполагане на статии, оптимизация on page на сайта, писане на контент, повишаване на ползваемостта. Само достатъчно опитен специалист, който има пълна представа за всички особености на работата, опит с оптимизацията на сайтове на различна тематика и сериозни контакти в интернет обществото е способен оперативно да изпълнява необходимите действия. Именно с такива специалисти се състои нашата фирма, а това значи, че можете да ни се доверите за изпълнение на различни задачи по популяризация на сайт и в частност на SEO оптимизация на сайт.
 
"Бели" или "Черни" методи за SEO оптимизация на сайта?
 
Както е известно, съществуват достатъчно количество за оптимизация на сайт. Те се делят на две групи: бели и черни. Разликата в тези методи се състои в това, че черните работят на основата на забранени от търсачките алгоритми за повишаване на рейтинга на сайта. Фалшив трафик към сайта, невидим текст, автоматична регистрация в каталози и директории ... Всички тези методи са способни достатъчно бързо да изведат вашия сайт на топ позиции в търсачките, и вие, даже е възможно да имате позвънявания от първите клиенти. Обаче след първия сериозен денс, вашият сайт ще получи бан от търсачките. Той ще бъде по принцип достъпен в мрежата, но потенциалните клиенти никога няма да узнаят за това, колко изгодна може да бъде работат с вас. Работата над сайта следва да се започне отново. Ние се занимаваме с оптимизацията само с помощта на легални методи, които водят към ефективни и дълготрайни резултати!
 
Комплексен подход
 
За да започне сайта ви да ви донася печалба, не е достатъчно само да го изкарате на челни позиции в търсачките. Важно е когато достъпи сайта ви, посетителя веднага да получи усещането, с какво именно се занимава вашата компания, какви конкурентни преимущества има тя и да му е удобно да ползва вашия сайт. Именно затова, нашите специалисти провеждат щателна работа не само с външните фактори (off page), които влияят на рейтинга на сайта, но и с вътрешните (on page). On page оптимизацията на сайта това е работа със структурата на сайта и мета данните, писане на качествени текстове, изграждане на правилно семантично ядро на сайта. Повишението на юзабилити на сайта – това е преди всичко, загриженост за удобството на вашите клиенти. Те трябва с лекота да се ориентират на сайта, в няколко клика да намират необходимата им информация и веднага да могат да предприемат решение за поръчка на услуга или стока. Ние също така предлагаме на своите клиенти работа по поддържане на постигнатите резултати (мониторинг на положението на сайта в търсачките, обновление на линковата база). Благодарение на това, че можете да получите цялата комплексна услуга по оптимизация на сайт от една компания, вие икономисвате време и пари!
 
Отговорност и спазване на срокове
 
Оптимизация на сайт – доволно дълъг процес и първите резултати вие можете да очаквате след няколко седмици, по времето на частична класация в търсачките. Ние не правим чудеса и не обещаваме топ 5 за три дни. Освен това ние се стараем да провеждаме ефективна работа на всеки етап от оптимизацията на сайт, задействаме всички ресурси, с които разполагаме. Обичайно срока за успешна SEO оптимизация на сайт на високо-конкурентна тематика, на достатъчно количество ключови думи е минимум 3 месеца. Ще получавате регулярно отчети и можете да контролирате хода на изпълнението на работата по SEO оптимизация.
 
Достъпна цена
 
Последна в списъка (е цената), но в крайна сметка най-важния аргумент на нашата компания – това е стойността на услугата по оптимизацията на сайт. Нашето ценообразуване може да ви спечели и убеди в коректност. Към всеки клиент ние се стараем да намерим индивидуален подход. Това означава, че ние винаги можем да заложим условия в договора за оптимизация, който да устройва и двете страни и най–важното – да го изпълним в срок. Така например, ако искате да проведете оптимизация на сайта си, но не разполагате с разточителен бюджет, можете да сведете думите (ключовите думи за оптимизация) до кратък списък и ние да работим по тях. За да разберете конкретната цена на оптимизациата за вашия сайт, пишете ни и до два дни ще получите отговор. Нужно ни е кратко системно време за одит на сайта ви и анализ на конкурентността във вашия сектор в търсачките.

Свали Design Проекти Поддръжка Абонамент Форум

user Вашето персонално меню:   clock 09:09:42ч. | date 08.12.2021г. | ip 52.23.219.12 | google Unknown! | windows Windows
stat Уникални посещения: Днес 14 | Вчера 34 | Общо 80730 за 2691 дни | Средно дневно 30 | Рекорд 125 на 11.01.2021 (23:33)
Страницата зареди за 0 сек. :: ©2013 - 2021г. - CSS - Всички права запазени® :: Препоръчваме Ви:
Gzip: Enabled :: Сайтът е защитен срещу копиране съгластно Закона за авторските права!

message

home

facebook

bgtop

Поръчай сайт